CHRISTOPH STRIJBOS

Hoi iedereen, ik ben Christoph Strijbos.

Ik denk dat ik al vanaf mijn geboorte ervan hou te bewegen. Ondanks mijn kleinere gestalte heb ik in mijn jeugd vooral basketbal gespeeld.

Toch kampte ik in mijn adolescentie met licht overgewicht en heb toen de klik gemaakt gezonder te willen gaan leven en dit door te geven aan andere mensen. 
Ik ben overgeschakeld naar een sportopleiding en ben vervolgens afgestuurd als leerkracht Secundair Onderwijs – Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie, met als specialisatie personal training.

Ik ben na mijn studies eerst als fitnessbegeleider gestart, maar heb snel de stap kunnen zetten naar manager binnen de keten, eerst voor één filiaal, uiteindelijk voor vier filialen. Ik haalde hier echter geen voldoening uit, omdat ik vooral met de niet-sportieve kant bezig was.

Ik heb mij verder bijgeschoold bij Functional Training Academy en ben in 2013 in het diepe gesprongen als zelfstandig personal trainer. 

Gaandeweg leerde ik Hanna kennen en eind 2016 hebben we dan onze eigen personal training studio opgestart.

Na meer dan 7 jaar kan ik met zekerheid zeggen dat mijn sprong het 100% waard is geweest. Ik hou nog steeds enorm veel van wat ik doe en prijs mij elke dag gelukkig voor het leuke contact en vertrouwen van de mensen die ik mag begeleiden en waar ik mee samen werk.

Sinds ik in 2015 in Parijs mijn eerste marathon liep, ben ik een fervent afstandsloper geworden. New York, Berlijn, Chicago en Rome heb ik al op deze manier mogen ontdekken! Londen is up next!