Getuigenissen

MAREN


”Hoi Christoph, als ik bij jou heb getraind, voel ik mij altijd on the top of the world, dank je voor weer een leuke sessie vandaag!”


FLOOR


"Ik ben nogal competitief van aard en heb op hoofdklasse niveau gegolfd en getennist. Maar te sporten puur om mijn fysieke conditie en kracht te verbeteren? Nee, daar kon ik me niet toe zetten. Toch wilde ik me graag fit en sterk voelen. Christoph heeft ervoor gezorgd dat ik weer met plezier train en hiermee door zal gaan, juist omdat ik het weer leuk vind."


STEF


"Op mijn 17e kreeg ik te horen dat ik een hernia had in mijn onderrug. Deze werd met een operatie weggehaald en mijn onderrug werd verstevigd. Om klachten en pijn te verminderen raadde de arts aan om aan functionele training te doen. Zo ben ik bij Outside The Box en Christoph terecht gekomen."


Tijdens de training werd ik heel goed begeleid en leerde ik slechte bewegingen te vermijden. Dit gebeurde door te trainen op bewegingen die in het dagelijks leven voorkomen, functionele training dus. Het versterken van de rug- en buikspieren was voor mij belangrijk en hier werd dan ook veel aandacht aan gegeven. De trainingen zijn persoonsgebonden en op maat gemaakt.


Belangrijk voor Christoph was ook om mij inzicht te geven in de oefeningen en het nut ervan. Hierdoor kan ik zelf beter trainen thuis en achteraf kan ik zelfstandig aan de slag. Door 12 sessies te volgen heb ik minder klachten, kan ik veel beter functioneren in het dagelijkse leven en omdat het leuk is om te doen ben ik gemotiveerd om het vol te houden!"


TOON


“Om tussen mijn shiften een evenwichtig sportpatroon op te bouwen is voor mij best ingewikkeld. Als chef- kok kan ik het namelijk niet maken al mijn kruit te verschieten aan een recreatieve loop- of fietstocht tussen de middag- en avondservice. Vaak had ik hierna toch een vermoeid gevoel en tekort aan energie om aan de avondshift te beginnen. Op zoek naar begeleiding, kwam ik terecht bij Christoph. Via een kennismakingsgesprek werd gepolst naar mijn wensen en verwachtingen.


Gedurende de eerste lessen kwam de basis aan bod; balans, kracht en conditie. Geen machogedoe en high-tech toestellen, maar een professionele en persoonlijke aanpak, aangepast aan mijn noden en kunnen. Zo gaf Christoph me de juiste richtlijnen om mijn loopstijl te verbeteren, waardoor ik geen last meer heb van pijn aan de hiel na een looptochtje.


Omdat ik als amateur-voetballer ook al enkele lichte spierblessures achter de rug had, proberen we die spieren sterker en explosiever te maken. Ook de voedingsgewoonten en andere wekelijkse bewegingsmomenten probeert Christoph op te volgen en zijn know-how mee te geven waar hij kan. Stapje voor stapje gaan we verder. Kortom, een totaalcoach die ik alleen maar kan aanbevelen aan iedereen die in een fitter en gezonder lichaam wil (gaan) leven!"


ELLEN


“Hallo Christoph, ik heb al een hele dag een fijn gevoel en een glimlach op mijn gezicht! Dat is het gevolg van een mooie start van de dag! Het gaf me weer goesting om door te zetten!“Christoph Strijbos


04 96 74 89 14

christoph@functionaltraining.be

BTW: BE0525.852.044Locaties:


De Robianostraat 74

2150 Borsbeek


Training aan huis.


 Copyright Christoph Strijbos

 All Rights Reserved